Pacienti nešetrili chválou, nitriansku nemocnicu potešili ďakovné listy


Fakultná nemocnica v Nitre sa pochválila ďakovnými listami od pacientov

Foto: Pacienti nešetrili chválou, nitriansku nemocnicu potešili ďakovné listy Foto: Ilustračné/pixabay.com

Skúsenosti pacientov zo slovenských nemocníc sú rôzne - niekedy pozitívne, inokedy skôr úplne opačné. Rozhorčené sťažnosti však tentokrát nahradili milé slová vďaky a Fakultná nemocnica Nitra sa s nimi rozhodla podeliť aj na sociálnych sieťach

Ako uviedlo vedenie nemocnice, zdravotníkom dodávajú tieto krásne poďakovania energiu, motiváciu a chuť do ďalšej práce. „Snažíme sa pre vás robiť maximum a vaše poďakovania nás posúvajú vpred,“ dodala nemocnica. 

Prvé poďakovanie bolo od Lenky pre zdravotníkov z Gynekologicko-pôrodníckej kliniky: „V pondelok 11. marca 2024 som bola hospitalizovaná na oddelení gynekológia-pôrodníctvo. Nakoľko sme s priateľom prišli o bábätko zo zdravotných dôvodov, chcela by som srdečne poďakovať pani doktorke Romane Matúš za priateľský, ľudský prístup, za starostlivosť a ochotu byť nápomocná v našej ťažkej situácii. Taktiež sestričkám, ktoré ma mali na starosti a hlavne sestričke, ktorá ma odvážala v noci na pôrodnú sálu, za starostlivosť, podporu a pekné slová. Som vďačná za takýto personál. Prajem všetko dobré“.


Ďalšie poďakovanie napísala Katarína, ktorej 4-ročná dcéra absolvovala v nemocnici operáciu pupočnej hernie. 

„Chcela by som sa touto cestou poďakovať lekárom, anestéziológom, sestrám a všetkým za prevedenú operáciu. Za veľmi milý, ochotný, ústretový prístup a aj úžasnú príjemnú atmosféru a starostlivosť na oddelení chirurgie, na ktorom sme mohli s dcérkou túto hospitalizáciu absolvovať. Čas všetkých je veľmi vzácny a aj napriek tomu trpezlivo a s veselosťou k nej pristupovali, aj keď bola uplakaná a ustráchaná. Veľmi jej to pomohlo a pobyt v nemocnici nebol pre ňu až tak stresujúci. Vážime si vašu prácu a ďakujeme,“ adresovala slová vďaky zdravotníckemu personálu z Chirurgickej kliniky a Kliniky anestéziológie a intenzívnej medicíny.

Pacientka Jana pridala ešte posledné poďakovanie, ktoré venovala Neurochirurgickej klinike: „Touto cestou by som sa chcela veľmi pekne poďakovať celému tímu na oddelení neurochirurgie. Bola som operovaná dňa 20. marca 2024 pánom primárom Šimegom, ktorému patrí moje veľké ďakujem za operačný aj pooperačný prístup a starostlivosť. Taktiež všetkým ostatným členom tímu od sestričiek, asistentiek, sanitárok. Je to jedno nadštandardné oddelenie, plné milých a ochotných zdravotníkov, kde sa cítite ako doma. Dúfam, že sa k nim toto poďakovanie dostane. Vďaka týmto ľuďom som ani nemala pocit, že mi boli zoperované 2 platničky, naozaj klobúk dole“. 



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj