Obec pri Štúrove náhle prišla o milovaného starostu, vo veku 63 rokov prehral boj s chorobou


Zomrel Dezider Molnár, dlhoročný a obľúbený starosta obce Nána

Foto: Obec pri Štúrove náhle prišla o milovaného starostu, vo veku 63 rokov prehral boj s chorobou Foto: Facebook/Obec Nána/pixabay.com

Obyvateľov obce Nána, ktorá leží neďaleko Štúrova, náhle zasiahla mimoriadne smutná správa. Dňa 13. mája 2024 nečakane opustil tento svet starosta Dezider Molnár. Obľúbený a rešpektovaný starosta, ktorý vždy naplno pracoval pre blaho a rozvoj obce, mal iba 63 rokov, no boj s ťažkou chorobou sa mu však nepodarilo vyhrať.

Na poste starostu bol neohrozene po dlhé roky, keďže vyhral v komunálnych voľbách v roku 2014, 2018 aj v roku 2022.

Smútok nad stratou dlhoročného starostu vyjadrili na sociálnych sieťach nielen obyvatelia Nány, ale aj jeho priatelia, známi a širšie okolie, keďže Dezider Molnár bol známy svojím aktívnym prístupom k regionálnym záležitostiam.

„Česť Tvojej pamiatke. Bolo mi cťou spolupracovať s Tebou pre blaho našej milovanej obce,“ napísala Valéria. „Bol si bojovníkom do poslednej chvíle. Prišlo víťazstvo, no teraz si boj prehral… Odpočívaj v pokoji,“ dala mu posledné zbohom aj Mária. S kolegom starostom sa rozlúčili aj členovia Združenia miest a obcí (ZMOS) a jeho rodine, blízkym i obyvateľom obce spoločne vyjadrili úprimnú sústrasť, ku ktorej sa pripájame aj my. 


Zdroj: ZMOS


Posledná rozlúčka so zosnulým sa uskutoční v piatok 17. mája 2024 o 13:00 hod na miestnom cintoríne. Smútiaca rodina zároveň poprosila všetkých ľudí, ktorí sa chcú prísť rozlúčiť, aby nenosili vence ani kytice, stačí priniesť len jeden kvet.

Zdroj: Obec Nána




Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj