Dráma na parkovisku vo Vrábľoch: Dôchodkyňa vystúpila z auta a spadla rovno pod kolesá nákladiaka


Dráma vo Vrábľoch: Dôchodkyňa spadla pod kolesá nákladiaka, ten sa pohol

Foto: Dráma na parkovisku vo Vrábľoch: Dôchodkyňa vystúpila z auta a spadla rovno pod kolesá nákladiaka Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Vo Vrábľoch došlo pred pár dňami k nešťastnému incidentu. Dôchodkyňa spadla rovno pod kolesá nákladiaka a vodič, ktorý o tom netušil, sa s ním v tej chvíli pohol. Viac informácií o tomto šokujúcom prípade a zhode náhod priniesla TV JOJ

Nehoda sa stala okolo obeda na pozdĺžnom parkovisku rovno pri hlavnej ceste. Syn sem doviezol svojich rodičov. Tesne vedľa nich stálo nákladné auto, z ktorého vodič krátko predtým vykladal tovar. Potom nasadol do vozidla a chcel sa pohnúť. 

V tej chvíli však z osobného auta vystúpila seniorka aj so svojím manželom, ktorý musí pri chôdzi používať paličku. Staršia pani však pri vystupovaní spadla a sčasti skončila pod nákladiakom. Vodič, ktorý nevedel, čo sa v tej chvíli udialo, sa s autom pohol. 

Ju prešiel. Pani spadla a vodič ako išiel ju hneď zobral, a potom ju šúchal asi meter po zemi. Kolegyňa volala policajtov a niekto záchranku a ďalšia kolegyňa poskytla prvú pomoc,“ opísala pre televíziu celý incident svedkyňa.



Vodič nákladiaka sa na kameru vyjadrovať nechcel, redaktorke však povedal, že syn dôchodcov mu búchal na okno a až vtedy zistil, čo sa stalo. Na miesto potom dorazili hasiči i záchranári a pomáhali zranenej žene aj jej manželovi. Obaja boli následne prevezení do Fakultnej nemocnice v Nitre. 

„83-ročná žena a 91-ročný muž boli prevezení do nemocnice na ošetrenie. Žena utrpela ťažké zranenie nohy. 55-ročný vodič sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom,“ povedala Jana Šinková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Nitra. Tá ešte dodala, že nehoda je aktuálne v štádiu vyšetrovania. 



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj