VIDEO: Po Nitre behal medveď. Jazdil na trojkolke a pozýval ľudí na Nitriansky Montmartre


Foto: VIDEO: Po Nitre behal medveď. Jazdil na trojkolke a pozýval ľudí na Nitriansky Montmartre Foto: Facebook/Staré divadlo Karola Spišáka v Nitre

V okolí Starého divadla Karola Spišáka v Nitre pobehoval medveď. Tancoval, jazdil na trojkolke a pozýval ľudí na obľúbené podujatie Nitriansky Montmartre, ktoré sa uskutoční 29. júna 2024 od 13:00 hod. Zrejme je vám už teda jasné, že nešlo o skutočného medveďa, ale o človeka v kostýme.

Aj ďalší ročník tohto výnimočného podujatia prinesie na Ulicu 7. pešieho pluku štyri divadelné predstavenia a sprievodný program, ktorý bude naozaj bohatý.

Okrem nitrianskeho divadla tu bude mať predstavenie aj Potulné dividlo J+T, Divadlo na hojdačke a Divadlo Pôtoň. S piesňovým recitálom prídu Natashka Rišková a Daniel Juhás a predvedú sa aj žiaci Základnej školy Jozefa Rosinského v Nitre a tiež žiaci zo Základnej umeleckej školy Pála Kadosu v Leviciach. Vstup bude voľný a pozvaní sú všetci. 

Nitriansky Montmartre bude ako obvykle jedným z podujatí celomestských slávností Nitra, milá Nitra. Pouličná akcia má zároveň podporiť revitalizáciu tejto unikátnej ulice medzi dvoma národnými kultúrnymi pamiatkami. Viac informácií nájdete na webovej stránke divadla alebo na ich sociálnych sieťach

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: