Pátranie so smutným koncom. Polícia našla telo muža, ktorý zmizol pod hladinou Hrona


Foto: Pátranie so smutným koncom. Polícia našla telo muža, ktorý zmizol pod hladinou Hrona Foto: Markíza

Letné kúpanie spôsobilo ďalšie nešťastie. V obci Tekovský Hrádok neďaleko Levíc v utorok 25. júna večer sa 40-ročný muž so svojím 12-ročným synom rozhodli schladiť kúpaním v rieke Hron. Len pár metrov za rodinnými domami sa však obaja začali topiť. Správu priniesli tvnoviny.sk

Podľa dostupných informácií sa 12-ročnému chlapcovi po nejakom čase podarilo dostať na breh, jeho otec však také šťastie nemal. Následne zmizol pod hladinou. 



Chlapec sa okamžite snažil privolať pomoc. Na mieste zasahovali hasiči aj policajti, ktorí do neskorých večerných hodín prehľadávali koryto Hronu a blízke okolie, bohužiaľ, márne. V stredu pátranie pokračuje, profesionáli si na pomoc priniesli aj psi či pátracie člny. 

Aktualizované 29. júna 2024 o 11:00 hod.

Pátranie po mužovi, ktorý zmizol pod hladinou rieky Hron, skončilo so smutným koncom. Ako uviedol Záchranný systém Slovensko na sociálnom médiu Facebook, osoba bola lokalizovaná, žiaľ neskoro.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: