FOTO: Búrka a dažde narobili škody aj v Nových Zámkoch. Miestne kúpalisko bude zatvorené


FOTO: Búrka a dažde narobili škody aj v Nových Zámkoch. Miestne kúpalisko bude zatvorené
Galéria: 7 fotiek
Foto: Facebook/Termálne kúpalisko Štrand Nové Zámky

Silné búrky a bleskové povodne zasiahli aj Nové Zámky, pričom takmer celé mesto skončilo pod vodou. Zaplavená je ulica pri nákupnom centre, podjazd, ale aj viaceré cesty a chodníky pod panelákmi. Škody hlási aj miestne termálne kúpalisko Štrand. 

„Žiaľ, dnešná búrka neobišla ani nás, vzhľadom na aktuálny stav naše kúpalisko ZAJTRA (27 .6. 2024) bude ZATVORENÉ,“ napísalo vedenie kúpaliska na sociálnej sieti. Dodali tiež, že už pracujú na tom, aby odstránili vzniknuté škody a v piatok mohli areál opäť otvoriť pre návštevníkov. 



Na fotkách vidno, že časť areálu kúpaliska zaplavila voda a vietor vyvrátil aj niekoľko stromov, ktoré následne spadli na športové vybavenie, napríklad na stôl určený na stolný tenis. Potrhalo aj slnečníky a slnečné clony, ktoré sa nachádzali pri jednom z bazénov. 

Pre okres Nové Zámky platí výstraha 3. stupňa pred búrkami a taktiež hydrologická výstraha 3. stupňa. Búrky môžu trvať až do druhej hodiny rannej. Dávajte si pozor a nevychádzajte z domu. 


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac: