Policajný kynológ z Nitrianskeho kraja sa stal majstrom sveta. Po 22 rokoch odchádza do civilu


Majstrom sveta sa stal policajný kynológ z Nitrianskeho kraja

Foto: Policajný kynológ z Nitrianskeho kraja sa stal majstrom sveta. Po 22 rokoch odchádza do civilu Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Počas júna sa v rakúskom meste Linz konali majstrovstvá sveta NABBA Worlds 2024, ktorých sa súťažne zúčastnil aj policajný kynológ z Vincent Vásaráb. „Pri jeho úspechoch, ktoré vám pravidelne prinášame to ani inak nemohlo dopadnúť,“ napísala polícia v príspevku.

Na podujatí sa totiž stal majstrom sveta v kategórií Men‘s physique over 45. Ide o disciplínu, v ktorej súťažiaci nad 45 rokov pózujú, čím prezentujú svoje vyšportované telá. Porota následne vyberie súťažiaceho, ktorého telo a svalstvo vyzerá najlepšie.

Kolegovia z polície mu príspevkom zagratulovali a uviedli, že sú na neho hrdí. „Ako to však v živote chodí, všetko má svoj začiatok a aj koniec,“ napísali s dodatkom, že od 1. júla ich kolega Vincent po 22 odslúžených rokoch odchádza do civilu.



„S odchodom do civilu ti želáme veľa šťastia a úspechov na novej životnej ceste. Nech ťa sprevádza rovnaká odvaha, vytrvalosť a zmysel pre spravodlivosť, aké si preukázal v Policajnom zbore. Veríme, že budeš úspešný v každom svojom budúcom kroku,“ uviedli.

Avšak k neuveriteľnému výkonu mu zagratulovali nielen jeho kolegovia, povzbudzujúce správy dostal aj ďalších ľudí pod príspevkom. „Vinco, gratulujem! Úspešne a veľmi pekne reprezentuješ seba aj policajný zbor,“ napísal používateľ Štefan.

„Čo súťaž, to medaila. Pán Vincko vždy donesie zlaté medaily. Obnáša to veľa driny, ale oplatí sa to,“ zhodnotila jeho výkon Jarila a popriala mu v živote ešte veľa úspechov. Ďalší by sa mu mohol podariť už tento víkend, ako poznamenal používateľ Patrik.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu