V mestskej časti Chrenová v Nitre sa mladý muž odhaľuje pred ženami. Prípad rieši polícia


Foto: V mestskej časti Chrenová v Nitre sa mladý muž odhaľuje pred ženami. Prípad rieši polícia Foto: Ilustračné foto/unsplash.com

Zdržiavate sa v mestskej časti Chrenová v Nitre? Obyvateľka danej lokality upozorňuje na mladého muža, ktorý v okolí obťažuje ženy. S nepríjemným zážitkom svojej dcéry sa podelila v miestnej facebookovej skupine.

Incident sa odohral v sobotu 29. júna večer krátko pred 22:00 hod. Jej dcéra spolu s dvoma kamarátkami čakala na autobusovej zástavke Sitnianska. Následne k ním prišiel mladý muž, ktorý sa začal pred nimi odhaľovať. V tom čase mal na sebe oblečené čierne tričko a čierne kraťasy.

Mladá dievčina ihneď reagovala a zavolala svojmu otcovi. Po tom, čo prišiel na miesto, neznámy mladý muž sa skryl do kríkov. Odtiaľ bežal k neďalekým panelákom, pričom si to namieril do vchodu na ulici Dlhá 20.

Obyvateľka paneláku, v ktorom sa skryl, v komentárovej sekcii uviedla, že vyčíňal aj v jeho priestoroch. Incident, ktorý sa odohral na autobusovej zastávke, sa nahlásil na polícii.