Vodička z Levíc dostala defekt, na pomoc jej prišli dvaja chlapci. Ak to budete čítať, máte u mňa kofču!, napísala


Dvaja chlapci pomohli vodičke v Leviciach s defektom

Foto: Vodička z Levíc dostala defekt, na pomoc jej prišli dvaja chlapci. Ak to budete čítať, máte u mňa kofču!, napísala Foto: ilustračné foto; unsplash.com/@redaquamedia

Hoci sa môže zdať, že ľudia sú na seba neustále zlí, nie je tomu tak. Túto skutočnosť potvrdzuje nedávna skúsenosť vodičky z Levíc. Na sociálnom médiu sa rozhodla poďakovať dvom mladým chlapcom, ktorí jej pomohli pri Základnej škole Gyulu Juhásza na ulici Janka Jesenského, kde vyučujú v maďarskom jazyku.

„Upozornili ma na defekt a hneď sa ponúkli, že mi ho aj vymenia. Šlo im to tak šikovne, že podľa mňa menili už svoj 327. defekt v živote,” napísala v príspevku a dodala, že až počas cesty domov jej napadlo, že chlapcov za ich pomoc mohla nejako odmeniť.



Spomenula, že ich mohla pozvať na chladené nápoje: „Takže ak to budete čítať, napíšte, máte u mňa kofču!“ Hoci sa k nim príspevok nedostal okamžite, všimla si ho používateľka Margaréta, ktorá je mamou jedného z ochotných chlapcov.

Chlapci si príspevok našli na sociálnej sieti, pričom sa následne rozhodli zareagovať. Obaja uviedli, že im nemusí ďakovať a dodali, že jej radi pomohli. Vodička odkázala aj mame jedného z chlapcov, že môže byť na neho hrdá, a chlapcom odkázala, že jej pozvanie platí.

Dobrý skutok dvoch mladíkov ocenili aj ďalší členovia diskusie, ktorí hovoria, že by si ľudia mali viac pomáhať. „Vidieť, že dobrí ľudia ešte nevymreli. Títo idú vzorom aj pre ostatných,“ uviedla Olinka a Ladislav dodal, že ľudia k sebe nie sú tak zlí, ako sa hovorí.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj