Fakultná nemocnica v Nitre má nové sanitky, darovala ich Bratislava


Nitrianska nemocnica má nové sanitky! Zvýšia komfort aj bezpečnosť

Foto: Fakultná nemocnica v Nitre má nové sanitky, darovala ich Bratislava Foto: Fakultná nemocnica Nitra-oficiálna stránka

Fakultná nemocnica sa teší zo skvelej novinky. Bola obdarovaná novými sanitkami od Záchrannej zdravotnej služby Bratislava. Tento dar im umožní výrazne zlepšiť prevoz pacientov na rôzne vyšetrenia v rámci nemocnice.

Nové sanitky prichádzajú ako náhrada za staršie vozidlá, ktoré už nevyhovovali súčasným požiadavkám. Tieto nové sanitky sú vybavené najmodernejšími technológiami, ktoré zabezpečujú maximálny komfort a bezpečnosť pacientov počas prevozu. Vylepšené vybavenie zahŕňa pokročilé zdravotnícke prístroje, pohodlné sedadlá a moderné systémy na sledovanie vitálnych funkcií.

Pre pacientov to znamená hlavne zvýšenie komfortu a bezpečnosti počas prevozu. Sanitky sú vybavené pokročilými systémami na monitorovanie vitálnych funkcií, čo umožňuje zdravotníkom nepretržite sledovať stav pacienta počas prevozu. Tieto systémy zahŕňajú monitory krvného tlaku, srdcovej frekvencie a saturácie kyslíka. V prípade akýchkoľvek komplikácií môžu zdravotníci okamžite zasiahnuť, čo môže byť rozhodujúce pre záchranu života.

Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica Nitra-oficiálna stránka

Moderné technológie a vybavenie zjednodušujú prácu a zvyšujú efektivitu. Usporiadanie interiéru sanitky umožní lepší prístup k pacientovi a zdravotníckym prístrojom, čo uľahčuje poskytovanie starostlivosti aj v náročných podmienkach počas prevozu.

V prípade potreby môžu zdravotníci konzultovať stav pacienta s lekármi priamo počas prevozu, čo prispieva k lepšiemu a rýchlejšiemu rozhodovaniu. Umožní im to moderný komunikačný systém, ktorým sú sanitky vybavené.



Zdroj: Fakultná nemocnica Nitra-oficiálna stránka

Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj