×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

V Tipose padli dve výhry v jeden deň. Druhý šťastlivec je z Nitrianskeho kraja, berie pol milióna


Foto: V Tipose padli dve výhry v jeden deň. Druhý šťastlivec je z Nitrianskeho kraja, berie pol milióna Foto: ilustračné/unsplash.com

Tipos zažil mimoriadne nezvyčajnú situáciu. V jednom žrebovaní padli dve hlavné výhry v oboch ťahoch. V prvom ťahu jackpot v hodnote milión eur a v druhom ťahu výhra pol milióna eur. 

„Výherca jackpotu z prvého ťahu hry LOTO uzatvoril svoju stávku na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Bratislavskom kraji. Tam obsluhu terminálu požiadal o desaťtipovú náhodnú stávku, ku ktorej si zvolil aj doplnkovú hru JOKER. Obsluhe terminálu zaplatil za stávku 10,50 eura,“ informuje spoločnosť v tlačovej správe. 

Šťastlivec sa stal milionárom a v lotérii vyhral 1 047 749,90 eur. Takýto úspech mu priniesol tip s číslami 11, 13, 35, 44, 45 a 47. Práve tie čísla boli v stredu 17. júla 2024 vyžrebované ako výherné pre prvý ťah hry Loto.



V ten istý deň padla výhra aj v Nitrianskom kraji. Hráč na tickete Loto vyplnil päť hracích políčok a hral aj doplnkovú hru Joker. Za stávku zaplatil 5,50 eura. Šťastie mu priniesol tip s číslami 9, 11, 12, 15, 28 a 49. Rovnaké čísla boli v stredu vyžrebované ako výherné pre druhý ťah hry Loto, vyhral tak sumu 500-tisíc eur. 

To, že v oboch ťahoch hry padne výhra, sa nestáva často. Tipos takýchto žrebovaní eviduje vo svojej histórii len desať. „Pred stredajším žrebovaním došlo k takejto udalosti 1. mája 2022. Vtedy v prvom ťahu hry Loto padol jackpot 3 720 498,35 eura a v druhom ťahu bola dosiahnutá výhra v prvom poradí vo výške pol milióna eur,“ dodáva Tipos.  

Článok môžete dočítať zadarmo, ale môžete nás aj podporiť.

Prispejte nám na kávu, nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Chcem prispieť

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: