FOTO: Okolo ikonického penziónu Lux v Nitre ste už išli neraz. Stále sa ho pokúšajú predať


Známy penzión Lux v Nitre je na predaj a stále hľadá nového majiteľa

FOTO: Okolo ikonického penziónu Lux v Nitre ste už išli neraz. Stále sa ho pokúšajú predať
Galéria: 4 fotky
Foto: Google Maps

Pri vjazde z rýchlostnej cesty R1 do Nitry každému udrie do očí masívna budova s presklenou časťou nachádzajúca sa rovno pri ceste. Ide o niekdajší penzión AB Lux, ktorý s obľubou využívali aj návštevníci výstav na Agrokomplexe. Nachádzal sa totiž v blízkosti jeho areálu na Chrenovej. V súčasnosti je však zatvorený a majitelia ho ponúkli na predaj. 

Podľa inzerátu zverejnenom na portáli nehnutelnosti.sk ide o budovu o rozlohe 466 metrov štvorcových, ktorá bola skolaudovaná v roku 2005 a predáva sa v pôvodnom stave. Celková plocha objektu je 1 901 metrov štvorcových.

Penzión je štvorpodlažný a hosťom ponúkal ubytovanie v 28 plne vybavených dvojlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením. Jedna izba bola prispôsobená pre zdravotne znevýhodnených. Nachádzali sa tu i dva apartmány s troma lôžkami. Hostia mohli taktiež pohodlne zaparkovať svoje auto na veľkom parkovisku pri penzióne a dokonca tu mali aj päť garáží. 


„Noví majitelia môžu pokračovať prakticky okamžite v danom podnikaní alebo ho využiť na dlhodobé ubytovanie pre zamestnancov firiem, vytvorenie domova pre seniorov prípadne študentského domova a podobne,“ stojí v inzeráte. 

Ak ste vždy chceli prevádzkovať penzión, tento môže byť váš a na cene sa dá dohodnúť. Viac informácií o nehnuteľnosti nájdete tu.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj