S obľúbenou učiteľkou Luciou, ktorá prišla o život pri Ipeľskom Sokolci, sa rozlúčia aj motorkári


Motorkári odprevadia učiteľku Luciu z Ipeľského Sokolca na poslednú cestu

Foto: S obľúbenou učiteľkou Luciou, ktorá prišla o život pri Ipeľskom Sokolci, sa rozlúčia aj motorkári Foto: Facebook/Tomi P./Polícia SR - Nitriansky samosprávny kraj/pixabay.com

Minulý týždeň došlo pri Ipeľskom Sokolci v okrese Levice k tragickej zrážke osobného auta a motorky, pri ktorej prišla o život 39-ročná spolujazdkyňa motocykla Lucia. Tá sa v osudný večer išla s priateľom previezť, keď do nich na ceste II/564 medzi Ipeľským Sokolcom a Bielovcami narazil 21-ročný vodič vozidla Škoda Octavia. Ten podľa informácií TV JOJ viezol aj kamaráta a podľa všetkého nedodržal bezpečnú vzdialenosť pred ním jazdiacim motocyklom Honda CBR.

Autom narazil do zadnej časti motorky, následkom čoho skončila v priekope vedľa cesty. Spolujazdkyňa po náraze vyletela z motorky a utrpela veľmi vážne zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahla. 43-ročného zraneného motorkára previezli vrtuľníkom do Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch.


Za Luciou smúti nielen jej rodina, blízki a priatelia, ale aj jej kolegovia, žiaci a celý Ipeľský Sokolec. V miestnej škole totiž pracovala ako učiteľka slovenského jazyka a žiaci ju mali veľmi radi. Posledná rozlúčka so zosnulou by sa mala uskutočniť v utorok 30. júla o 17:00 hod. na cintoríne v Ipeľskom Sokolci. 

„Motorkári sú vítaní, aby ju odprevadili na poslednú cestu a poriadne zavrčali,“ napísal Tomi k Luciinej fotke na motorke a pozval všetkých jazdcov, aby sa s ňou takýmto pekným spôsobom rozlúčili.  

Redakcia Nitraku vyjadruje pozostalým úprimnú sústrasť. 



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj