FOTO: Mladík chcel ujsť z miesta nehody na R1 pri Nitre a schoval evidenčné čísla. Hliadka ho našla sedieť v tráve


Muž v Nitre ušiel z miesta nehody a z auta strhol ŠPZ. Policajtom neušiel

FOTO: Mladík chcel ujsť z miesta nehody na R1 pri Nitre a schoval evidenčné čísla. Hliadka ho našla sedieť v tráve
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR – Nitriansky kraj

Nitrianski policajti boli privolaní do blízkosti čerpacej stanice na rýchlostnej ceste R1 pri Nitre, kde došlo k nehode. Jej aktér mal s vozidlom naraziť do zvodidiel, ktoré poškodil, a následne ujsť. 


Po príchode na miesto dostali dopravní policajti od svedkov informáciu, že vodič mohol z R1 odbočiť ku vodárňam. Rozhodli sa tú oblasť preto skontrolovať a našli tam dve vystrašené osoby sedieť v tráve, pričom jedna z nich mala porezanú ruku. 

Pri otázke, čo sa im stalo, odpovedali, že nič, že čakajú na taxík,“ opísali stretnutie nitrianski krajskí policajti. Keďže im ich správanie prišlo zvláštne, vyžiadali si od nich doklad totožnosti. Šlo o 25-ročného muža a 27-ročnú ženu. Neďaleko nich stálo odparkované rozbité vozidlo bez evidenčných čísel. 


Policajti si vozidlo vyhľadali v systéme a zistili, že zhodou okolností patrí prítomnému mladému mužovi. Obaja nakoniec priznali, že mali nehodu počas cesty z koncertu v Bratislave. Evidenčné čísla dali dole preto, aby policajti nezistili, kto je majiteľom vozidla.

Vodič bol následne podrobený dychovej skúške na alkohol, ktorej výsledok bol 0,60 promile. „Tiež bolo zistené, že má zadržaný vodičský preukaz za drogy, ale zákaz činnosti viesť motorové vozidlá nemá,“ doplnili policajti Nitrianskeho kraja. 







Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj