VIDEO: Míma vydala ďalší singel z pripravovaného albumu. Aj vďaka klipu je jedným z jej najosobnejších


Míma sa podelila o osobné zážitky v emotívnom klipe k novej piesni Stoj

Foto: VIDEO: Míma vydala ďalší singel z pripravovaného albumu. Aj vďaka klipu je jedným z jej najosobnejších Foto: Nikol Wetterova

Speváčka, skladateľka a muzikálová herečka Míma, ktorá je rodáčkou z Nitry, vydala v posledný júlový týždeň nový singel „Stoj“ z pripravovaného debutového albumu Quitnutie.

Skladba „Stoj“ nadväzuje na predchádzajúce single „Asi Ma Porazí“, „Z hadej kože“ a „Mám z toho strach“ (feat. Marek Viteker) a patrí medzi jej najosobnejšie piesne. Je to vidieť aj na videoklipe, ktorý predstavuje výlet do minulosti a zachytáva mnohé šťastné okamihy zo speváčkinho života a času stráveného s jej blízkymi.

„Už dlho som chcela urobiť osobnejší klip k niektorej z mojich piesní. Skladba „Stoj“ mi to umožnila. Tento videoklip sa skladá z mojej osobnej zbierky zážitkov, o ktorú som sa chcela podeliť s divákmi. Je to kúsok mňa,“ vysvetlila Míma. 



Speváčka zároveň túžila po tom, aby mal singel podobnú atmosféru ako jej obľúbená pieseň od britského speváka a skladateľa Toma Odela „Another Love.“  O aranžmán skladby sa postaral hudobník a skladateľ z Prievidze Marián Púčik a producentom je slovenský hudobník a spevák Adam Urban.

Mímin debutový album pôjde von už túto jeseň a bude obsahovať desať piesní. Niektoré z nich si už môžete vypočuť teraz na youtube, no päť bude iba na albume. Viac o Míme, jej tvorbe a pripravovanom albume sa dozviete v rozhovore, ktorý poskytla pre Nitrak.sk.





Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj