FOTO: Vodič napálil pri Nitre do obrovskej značky. Nevolal ani políciu a chcel odísť, no zasiahla náhoda


Šofér Mercedesu vletel v Cabaj-Čápore do značky, náhodou šla okolo polícia

FOTO: Vodič napálil pri Nitre do obrovskej značky. Nevolal ani políciu a chcel odísť, no zasiahla náhoda
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Polícia riešila ďalšiu bizarnú nehodu. Došlo k nej na ceste II/562 v smere na Cabaj-Čápor, kde vodič nabúral do veľkej dopravnej značky. Hoci ich ani nezavolal, náhodou išla okolo hliadka dopravnej polície z Nitry. 

„Tento úsek cesty bol zvyčajne čistý a bez akýchkoľvek nečistôt. Hliadka spozornela, keď uvidela na vozovke rozsiahle stopy hliny. Následne uvideli poškodenú dopravnú značku – smerovú predzvesť a na kraji vozovky odstavené vozidlo Mercedes S 350, ktorého vodič sa snažil nahodiť nárazník na vozidlo,“ opísala situáciu na ceste nitrianska polícia. 


Dopravní policajti zastavili a išli zistiť, čo sa stalo a či nie je vodič Mercedesu zranený. 59-ročný muž im povedal, že dostal šmyk a následne stratil kontrolu nad vozidlom. Keďže sa pri nehode nezranil, tak ani neplánoval volať políciu. Prekvapení policajti navyše zistili, že pneumatiky na aute pochádzajú z roku 2016.

Hovoria tak o veľkom šťastí, že sa celá nehoda obišla bez vážnejších následkov, než poškodenej dopravnej značky a rozbitého vozidla. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú už predmetom ich ďalšieho vyšetrovania. 





Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj