Odvezte sa na Štrand v Nových Zámkoch bezplatnou kyvadlovou dopravou, premáva štyrikrát do dňa


Na Termálne kúpalisko Štrand vás odvezie bezplatný Štrandbus

Foto: Odvezte sa na Štrand v Nových Zámkoch bezplatnou kyvadlovou dopravou, premáva štyrikrát do dňa
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Nitriansky samosprávny kraj

Letné prázdniny sa pomaly blížia ku koncu, no ešte stále máte možnosť využiť teplé letné dni naplno, napríklad šantením a ochladením sa pri vode. Návštevníkom Termálneho kúpaliska ŠTRAND v Nových Zámkoch to uľahčí kyvadlová doprava – Štrandbus.

O tejto možnosti informoval Nitriansky samosprávny kraj na sociálnom médiu. V príspevku uvádza, že dopravu na kúpalisko zabezpečuje mestský autobus spoločnosti Arriva Nové Zámky, ktorý túto trasu absolvuje každý deň štyrikrát v oboch smeroch.

„Odvezie 30 sediacich a 51 stojacich cestujúcich. Vďaka bezbariérovej rampe do neho môžu pohodlne nastúpiť aj mamičky s kočíkmi alebo cestujúci na invalidnom vozíku,“ ozrejmila kapacity autobusu župa a dodala, že poskytuje bezplatnú WI-FI sieť. 


Autobus každý deň vyráža z ulice T.G. Masaryka – Milénium o 9:00, 10:00, 13:30 a 15:30 hod., pričom prechádza viacerými zastávkami. Z kúpaliska vyráža po prvýkrát o 14:15 hod. a potom neskôr o 16:15, 18:15 a 19:15 hod. Premáva úplne zadarmo.


Nitriansky samosprávny kraj zároveň odporúča ľudom, aby si stiahli aplikáciu Quappka Krajskej organizácie cestovného ruchu Nitrianskeho kraja. V nej môžete získať zľavu na vstup nielen na Štrand, ale aj do ďalších aquaparkov a kúpalísk v Nitrianskom kraji. 





Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj