FOTO: Nehoda medzi Nitrou a Lužiankami skončila tragédiou, po zrážke kamiónu a auta sú aj zranení


Tragická nehoda v Nitre: Spolujazdkyňa zraneniam podľahla, ďalší sú zranení

FOTO: Nehoda medzi Nitrou a Lužiankami skončila tragédiou, po zrážke kamiónu a auta sú aj zranení Foto: Facebook/Hasičský a záchranný zbor Nitra/Polícia SR - Nitriansky kraj

Nehoda na Hlohoveckej ceste medzi Nitrou a Lužiankami, o ktorej sme už predtým informovali, mala napokon tragický koniec. Z doposiaľ presne nezistených príčin tu došlo k zrážke nákladného motorového vozidla Scania a osobného motorového vozidla Škoda Scala, v ktorom sa viezli štyri osoby. 


Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky a na pomoc priletel aj záchranársky vrtuľník. Cesta bola na istý čas uzavretá a premávku riadila polícia. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Nitre Jana Šinková uviedla, že pri nehode sa dve osoby zranili ľahko a jedna ťažko, pričom musela byť prevezená leteckou záchrannou službou do nemocnice na ošetrenie.


Štvrtej osobe z vozidla, ktorá sedela na mieste spolujazdca, už však nebolo pomoci. „54-ročná žena napriek poskytnutej pomoci rýchlej záchrannej služby zraneniam podľahla,“ potvrdila hovorkyňa smutnú správu. 


U vodičov vykonala polícia dychovú skúšku, avšak ani v jednom prípade nebola zistená prítomnosť alkoholu v dychu. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania. 



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj