Navždy odišiel obľúbený herec Ľubomír Paulovič. Jeho priateľka v dojemnom odkaze prezradila, čo sa stalo


Zomrel legendárny herec Ľubomír Paulovič, mal 71 rokov

Foto: Navždy odišiel obľúbený herec Ľubomír Paulovič. Jeho priateľka v dojemnom odkaze prezradila, čo sa stalo Foto: SND

Vo veku 71 rokov zomrel obľúbený herec a režisér Ľubomír Paulovič, ktorý pochádzal z obce Prašice v okrese Topoľčany. Paulovič sa preslávil vo filmoch Vynes na horu svoj hrob, Pomocník, Noční jazdci, Pásla kone na betóne, či na Krásnom modrom Dunaji. Okrem filmu hral aj v množstve televíznych inscenácií a v divadle.

„Dnes môj milovaný Lubinko odišiel do nebíčka medzi anjelov. Jeho srdiečko ukončilo svoju prácu a rozhodlo sa nechať Lubinka odpočívať. Nenachádzam dostatočné slová vďaky môj milovaný anjelik, toľko lásky a milovania si mi dal, toľko pozornosti, náklonnosti a starostlivosti a pocitu a vedomia, že som pre Teba jediná a posledná,“ napísala na sociálnej sieti partnerka Ľubomíra Pauloviča Lolla.

Pôsobil v Divadle SNP v Martine, v Slovenskom národnom divadle a ako umelecký šéf činohry DJGT vo Zvolene. Okrem herectva sa venoval divadelnej a televíznej réžii. V STV režíroval filmy Maškaráda, Pod agátmi či Zuzka Turanová, uvádza o Ľubomírovi Paulovičovi známa filmová stránka csfd.sk.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj