DAB v Nitre ohlásilo novú posilu: Na doskách uvidíte známu herečku a speváčku z kapely S hudbou vesmírnou


Sára Polyáková z kapely S hudbou vesmírnou mieri do Divadla Andreja Bagara

Foto: DAB v Nitre ohlásilo novú posilu: Na doskách uvidíte známu herečku a speváčku z kapely S hudbou vesmírnou Foto: Facebook/S Hudbou Vesmirnou

Divadlo Andreja Bagara v Nitre bude mať od septembra novú posilu. Umelecký súbor rozšíri známa herečka a speváčka z kapely S hudbou vesmírnou Sára Polyáková. Hoci má len 25 rokov, už toho stihla dokázať veľmi veľa, napríklad pozbierať viaceré cenné kovy a stať sa viacnásobnou majsterkou Slovenska v atletike. Známa však bola už v mladosti, keďže vystupovala v obľúbenej dievčenskej kapele Girls. 


Polyáková vyštudovala Konzervatórium v Bratislave a VŠMU a odvtedy ju mohli diváci vidieť nielen na divadelných doskách, ale aj vo filme či v televízii. Ako uvádza nitrianske divadlo, v minulosti si zahrala v Rodinných prípadoch a filme Fair Play, no známa je najmä zo seriálu Naši, kde stvárnila priateľku najstaršieho zo synov. Nedávno sa objavila aj v seriáli Nemocnica a onedlho ju uvidíte v novinke Priveľa lásky. 



Sára od začiatku svojej kariéry spolupracovala aj s viacerými slovenskými divadlami a zažiarila aj v muzikáli Rebelové v pražskom Hudebním divadle Karlín. „Diváci ju mohli vidieť v inscenáciách SND, Divadla Aréna, divadla Nová scéna, Divadla Mystik, Divadla Ticho a Spol., Antiteatra, Theatra Colorato, Divadla bez masky, Divadla Lab či Divadla Azyl,“ vymenovalo nitrianske divadlo. 

Od septembra ju tak uvidíte aj v Nitre, a to v pripravovaných muzikáloch Mníšky, Na skle maľované alebo v inscenácii Nič.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj