×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Hrozivá nehoda v Ripňanoch: 22-ročná vodička sa niekoľkokrát prevrátila s autom, môže hovoriť o zázraku


Foto: Hrozivá nehoda v Ripňanoch: 22-ročná vodička sa niekoľkokrát prevrátila s autom, môže hovoriť o zázraku
Galéria: 2 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Dopravných policajtov z Topoľčian v piatok 30. augusta privolali k dopravnej nehode, ktorá sa stala v popoludňajších hodinách na ceste III/1678 vo Veľkých Ripňanoch. Mladá vodička môže hovoriť o veľkom šťastí, priam až zázraku, keď sa jej pri hrozivo vyzerajúcej nehode nič nestalo. 22-ročná žena, ktorá sedela za volantom Seatu Ibiza, išla pravdepodobne príliš rýchlo a po prejdení pravotočivej zákruty dostala šmyk a zišla mimo cestu, kde sa s autom viackrát prevrátila.


V aute sa viezla aj jej 22-ročná spolujazdkyňa, ktorá sa pri nehode zranila. Vodičku potom policajti podrobili dychovej skúške na alkohol, no výsledok bol negatívny. Podľa polície mladá šoférka pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, na čo takmer doplatila. „Je veľkým šťastím, že sa pri tejto nehode nič vážnejšie nestalo a že nedošlo k žiadnym stratám na živote,“ okomentovala to polícia, ktorá zároveň upozornila ostatných vodičov, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky.

Rýchlosť je jednou z najčastejších príčin dopravných nehôd. Jazdite preto tak, aby ste nemuseli neskôr ľutovať, že ste ublížili niekomu nevinnému, prípadne sebe,“ dodala polícia.



Prečítajte si viac: