V Agrokomplexe Nitra bude na čo pozerať. Vo štvrtok štartuje Autosalón Autoshow!


Foto: V Agrokomplexe Nitra bude na čo pozerať. Vo štvrtok štartuje Autosalón Autoshow!

Pripravte sa na jedinečný zážitok, pretože od 3. do 6. októbra 2024 sa brány výstaviska Agrokomplex v Nitre otvoria pre 29. ročník Autosalónu Autoshow! Toto podujatie, ktoré patrí medzi najväčšie automobilové výstavy na Slovensku, sľubuje bohatý program pre každú vekovú kategóriu.

Aktuálny ročník prinesie nielen množstvo noviniek zo sveta automobilov, ale aj bohatý sprievodný program pre celú rodinu.  Čakajú vás svetové premiéry nových modelov osobných, úžitkových a nákladných automobilov, inovatívne technológie a trendy zo sveta elektromobility.

Najväčším lákadlom je bezpochyby možnosť vyhrať osobný automobil Dongfeng SHINE E1 – stačí si zakúpiť vstupenku, vyplniť súťažný kupón a zapojiť sa do žrebovania.


Tešiť sa môžete na MOTOTV SHOW, kde sa predstavia najlepší slovenskí stuntrideri, interaktívne ukážky kaskadérskej školy, ako aj expozícia luxusných a športových vozidiel. Pre fanúšikov tuningu tu bude FURT BOKEM so svojou tuningovou a drift taxi show, a samostatný pavilón bude venovaný TUNING a AUDIO SHOW.

Milovníci akcie by si nemali nechať ujsť Majstrovstvá Slovenska vo vyslobodzovaní zranených osôb z havarovaných vozidiel, ktoré bude organizovať Hasičský a záchranný zbor SR priamo na pôde výstaviska.

Pre tých, ktorí radi súťažia, je pripravená jedinečná súťaž Kráľ a kráľovná ciest 2024, kde si svoje vodičské zručnosti zmerajú profesionálni vodiči i študenti. Súčasťou výstavy bude aj RC Auto Show s viac ako 300 modelmi kamiónov, stavebnej techniky, a bojovej techniky s ukážkami.

Na fanúšikov elektronických športov čakajú Majstrovstvá SR v elektronických športoch, kde sa stretnú najlepšie tímy v Counter-Strike 2 a zabojujú o titul majstra Slovenska s prizepoolom 17 000 eur.

Nenechajte si ujsť tento výnimočný zážitok plný adrenalínu, inovácií a zábavy! Rezervujte si vstupenky už dnes a staňte sa súčasťou tejto veľkolepej udalosti.

Viac informácií nájdete na www.agrokomplex.sk/autosalon.

Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event/Autosalon-Autoshow-Nitra



Zdroj: Inzercia/PR článok