Nehoda v Oponiciach: Mladík s dvomi promile zdemoloval auto a skončil na streche. Na mieste unikal aj plyn


Opitý mladík havaroval v Oponiciach: Na mieste nehody unikal aj plyn

Foto: Nehoda v Oponiciach: Mladík s dvomi promile zdemoloval auto a skončil na streche. Na mieste unikal aj plyn
Galéria: 3 fotky
Foto: FB: Polícia SR - Nitriansky kraj

Mladý vodič sadol za volant poriadne opitý a neskončilo to inak, ako haváriou. K dopravnej nehode došlo vo večerných hodinách v obci Oponice (okres Topoľčany). 21-ročný muž vyletel s vozidlom značky BMW 300 D z cesty, vrazil do plynovej prípojky pri rodinnom dome a nakoniec sa prevrátil na strechu. V aute sedel aj jeho kamarát. O incidente informovala televízia JOJ

Obyvatelia okolitých domov, ktorí počuli obrovský buchot, následne rýchlo vybehli na ulicu, aby sa pozreli, čo sa stalo. K autu sa však báli priblížiť, keďže sa pri náraze poškodila aj plynová prípojka a začal z nej unikať plyn. Na miesto preto museli prísť nielen hasiči, ale aj plynári. 


„21-ročný vodič vozidla BMW 300 D v Oponiciach pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla a stavu vozovky následkom čoho dostal šmyk,“ informovala nitrianska krajská polícia a potvrdila, že auto skončilo po náraze na streche. 

Posádke sa však podarilo dostať von z auta vlastnými silami. Vozidlo bolo také zdemolované a poškodené, že obaja mladíci mohli hovoriť o veľkom šťastí, že z nehody vyviazli len s ľahkými zraneniami, ktoré im ošetrili v nemocnici. 

Dychová skúška ukázala, že 21-ročný vodič mal v sebe 0,96 mg/l, teda 2 promile alkoholu, a fľaše sa našli aj vo vozidle. Po ošetrení v nemocnici si po mladíka prišli policajti, ktorí ho zadržali a vzali rovno do cely. 

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj