Luxusné hodinky, oblečenie či mobil za 20 eur? Slovenská pošta chystá dražbu neprevzatých zásielok


Slovenská pošta chystá dražbu. Tieto neprevzaté zásielky môžu byť vaše

Foto: Luxusné hodinky, oblečenie či mobil za 20 eur? Slovenská pošta chystá dražbu neprevzatých zásielok Foto: Slovenská pošta, FreePik/ Ilustračná fotografia

Premýšľali ste niekedy nad tým, čo sa stane s balíkmi, ktoré si ich adresáti neprevzali? Slovenská pošta má odpoveď. Už o pár dní, 19. októbra 2024, sa v Trnave uskutoční veľká verejná dražba neprevzatých poštových zásielok, na ktorej môže získať zaujímavé kúsky každý, kto sa rozhodne zúčastniť.

V ponuke budú stovky rôznych predmetov, od značkového oblečenia, šperkov a topánok, až po elektroniku, ako sú mobilné telefóny, vysávače či kuchynské roboty. Okrem toho sa na zozname objavia aj knihy, pamätné mince, hračky, doplnky do domácnosti a dokonca aj lyže, bicykel či dekoratívny meč. A to všetko za veľmi výhodné ceny, ktoré sa môžu počas dražby ešte zvýšiť, no stále máte šancu ušetriť.


Ako sa k luxusným kúskom vlastne dostať?

Dražba sa uskutoční o 11:00 v hale Pošty Trnava 2 na Dohnányho ulici č. 17, pričom účastníkom bude umožnený vstup už od 10:30. Aby ste sa mohli zúčastniť, musíte si so sebou priniesť platný preukaz totožnosti a zaplatiť poplatok za účasť vo výške jedného eura.


 

Ako to bude fungovať? Ak si niečo vydražíte, okamžite po skončení dražby budete musieť uhradiť cenu v hotovosti, a predmet vám bude následne odovzdaný priamo na mieste. Takže ak ste fanúšik výhodných nákupov a máte chuť si odniesť domov niečo zaujímavé, táto dražba je presne pre vás.

Nezabudnite si pozrieť zoznam predmetov, ktorý je už zverejnený na stránke Slovenskej pošty. Či už potrebujete nový mobil, kávovar, alebo len hľadáte niečo originálne do domácnosti, určite si prídete na svoje. Buďte pripravení a nech vám šťastie praje.



Banská Bystrica
Trenčín
Prešov
Prešov
Košice
Košice
Bratislava
Trnava
Bratislava
Žilina
Žilina
Trenčín
Trnava
Banská Bystrica