Chystáte sa na Halloween? Nitrianske divadlo vám požičia originálne kostýmy, ktoré nebude mať nik iný


Hľadáte kostým na Halloween či karneval? Požičovňu má aj DAB v Nitre

Foto: Chystáte sa na Halloween? Nitrianske divadlo vám požičia originálne kostýmy, ktoré nebude mať nik iný Foto: TIC Nitra/DAB Nitra

Blíži sa Halloween a ak ešte stále nemáte kostým na večierok či párty, Divadlo Andreja Bagara v Nitre má pre vás riešenie. Verejnosti totiž ako službu ponúka požičanie kostýmov zo svojho fundusového skladu, kde určite nájdete, čo hľadáte – či už ide o karneval, festival, ochotnícke divadlo alebo iné spoločenské akcie.

Podmienky požičania sú nasledovné: poplatok za kostým je 10 eur. Požičanú róbu však musíte vrátiť čistú, preto je potrebné predložiť doklad z čistiarne. Ak by došlo k jeho poškodeniu, divadlo si účtuje dodatočný poplatok podľa rozsahu spôsobených škôd. Kostým si môžete ponechať až 7 dní, čo je dostatočný čas na prípravy, samotnú zábavu aj na následné vyčistenie.


Ak máte záujem o nejaký z kostýmov, je potrebné vopred si ho rezervovať a dohodnúť si osobný odber. Rezervácie vybavíte prostredníctvom telefónneho čísla 0911 380 783. Kontaktná osoba je Lucia Procházková.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy