Polícia pátra po 16-ročnej Georgíne z okresu Nové Zámky, s kamarátkami utiekla po vyšetrení v nemocnici


Polícia hľadá Georgínu Lakatošovú z reedukačného centra. Ušla z nemocnice

Foto: Polícia pátra po 16-ročnej Georgíne z okresu Nové Zámky, s kamarátkami utiekla po vyšetrení v nemocnici
Galéria: 4 fotky
Foto: FB: Polícia SR - Prešovský kraj

  Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove pátra po 16-ročnej Georgíne Lakatošovej z okresu Nové Zámky, ktorá sa až donedávna zdržiavala v reedukačnom centre v Levoči. Po vyšetrení v nemocnici však spolu s ďalšími dvoma kamarátkami utiekla. 

Od 14. októbra sa všetky tri dievčatá zdržiavajú na neznámom mieste a doposiaľ o sebe nepodali žiadnu správu a ani sa nevrátili. Vypátrať sa ich zatiaľ nepodarilo ani polícii, a tá sa preto so žiadosťou o pomoc obrátila na verejnosť. 

Neušla prvýkrát 

Georgína Lakatošová má 16 rokov, je vysoká 144 centimetrov a je silnejšej postavy. Má dlhé tmavohnedé vlasy a hnedé oči. Naposledy mala na sebe oblečenú zelenú bundu, nohavice pieskovej farby a botasky.



Portál MY Nové Zámky pripomenul, že toto nie je Georgínin prvý útek. Medzi hľadanými sa ocitla aj minulý rok v lete, keď zmizla z prázdninového pobytu v obci Strekov (okres Nové Zámky). Pátrali po nej aj v roku 2021, a to v čase, keď bola umiestnená v Centre detí a rodiny v Štúrove. Z tohto centra mala utekať opakovane, a preto ju na základe rozhodnutia súdu preložili do Levoče. 

Hľadajú aj jej dve kamarátky

Okrem Georgíny polícia pátra aj po 16-ročnej Nataši z Košíc a 17-ročnej Ivany z Liptovskej Tepličky. Nataša Červeňáková má 16 rokov, je vysoká 180 centimetrov a je štíhlej postavy. Má polodlhé vlasy po lopatky a hnedé oči. Naposledy mala oblečené rifle, čiernu bundu a čierno-biele botasky.

Ivana Pušková má 17 rokov, je vysoká 150 centimetrov, štíhlej postavy. Má čierne hustejšie vlasy po plecia a hnedé oči. Naposledy mala na sebe oblečené čierne rifle, čiernu bundu a čierno-biele botasky. Na predlaktí pravej ruky má tetovanie v tvare kukučkových hodín a na vrchnej časti pravej dlane vyblednutú vytetovanú ružu s obrubou v tvare hviezdy.

Zľava: Nataša Červeňáková, Ivana Pušková. Zdroj: FB/Polícia SR - Prešovský kraj


Ak máte o nezvestných dievčatách akékoľvek informácie, oznámte ich na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade alebo v Prešove na čísle 0961 893 371, resp. na linku 158. Napísať môžete aj správu na facebooku - Polícia SR - Prešovský kraj. 





Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj