Záchranári z Komárna získali v Kodani najvyššie ocenenie za starostlivosť o pacientov s mozgovou príhodou


Záchranári zo ZAMED Komárno získali najvyššiu cenu EMS Angels Awards

Foto: Záchranári z Komárna získali v Kodani najvyššie ocenenie za starostlivosť o pacientov s mozgovou príhodou Foto: Facebook/ ZAMED - Záchranná Zdravotná Služba

Zamestnanci Záchrannej zdravotnej služby ZAMED v Komárne získali výnimočné medzinárodné ocenenie. Na slávnostnom odovzdávaní cien EMS Angels Awards v Kodani im bol udelený najvyšší diamantový status v kategórii starostlivosti o pacientov s cievnou mozgovou príhodou. 

Tento úspech sme dosiahli ako jediná záchranná zdravotná služba na svete, za všetky štyri hodnotené kvartály,“ píšu komárňanskí záchranári. Cena upriamuje pozornosť na dôležitosť prednemocničnej starostlivosti, ktorá práve u pacientov s mozgovou príhodou často rozhoduje o živote pacienta, respektíve o jeho šanci na úplné zotavenie. 

Ocenenie predstavuje uznanie za náš neustály záväzok poskytovať špičkovú záchrannú zdravotnú službu,“ hovorí vedenie zdravotníckeho zariadenia. Každoročné hodnotenie tiež pomáha záchranárom vzájomne sa prepájať, vymieňať si postrehy a skúsenosti, a hlavne vďaka spätnej väzbe neustále zlepšovať svoje zručnosti pri zachraňovaní ľudských životov.  


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj