Šťastlivec z okolia Nitry vyhral v lotérii státisíce eur, najbližších 10 rokov nemusí pracovať


V Tipose padli dve veľké výhry: Hráč z okolia Nitry získal 480-tisíc eur

Foto: Šťastlivec z okolia Nitry vyhral v lotérii státisíce eur, najbližších 10 rokov nemusí pracovať Foto: Ilustračné: Freepik AI

V Tipose padli v pondelok až dve veľké výhry v jeden deň. Šťastie prialo najmä mužovi z Nitrianskeho kraja, ktorému odteraz každý mesiac pribudne na účet štyritisíc eur. Keď uzatváral svoju stávku v hodnote 7,50 eura v lotérii Extra výplata, zrejme ani netušil, že práve on bude tým šťastlivcom, ktorý nakoniec v žrebovaní získa hlavnú cenu – 480 000 eur. 

Ako informovala národná lotériová spoločnosť TIPOS, táto suma mu bude vyplácaná v pravidelných mesačných platbách po dobu 10 rokov„Šťastie mu priniesol jeden z pätice tipov, ktorý obsahoval čísla 8, 13, 15, 19, 22 a 26 s priradeným powerballovým číslom 1. Práve tieto čísla boli v pondelok 21. októbra 2024 vyžrebované ako výherné pre lotériu Extra výplata,“ uviedla spoločnosť



V pondelkovom žrebovaní mal obrovské šťastie aj ďalší Slovák. Výhra 30-tisíc eur poputuje do okolia Prešova, odtiaľ tento šťastlivec pochádza. Výherca vložil do hry 4,50 eura a obsluhu terminálu požiadal o trojtipovú náhodnú stávku. 

„Jeden z trojice náhodných tipov, ktoré mal hráč na potvrdení o uzatvorení stávky, obsahoval všetky čísla, ktoré boli v pondelok vyžrebované z prvého osudia hry Extra výplata. Avšak tento jeho tip mal v powerballovej časti číslo 2. Jeho výhra tak bola 30 000 eur,“ vysvetlil Tipos. Peniaze mu budú posielané na účet po dobu jedného roka. Mesačne mu tak „pípne“ 2 500 eur.

 



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj