Známy nitriansky hotel s reštauráciou je na predaj. Koľko pýtajú za Zámockú korunu u Hoffera?


Známy hotel v Nitre je na predaj. Koľko chcú za Zámockú korunu u Hoffera?

Foto: Známy nitriansky hotel s reštauráciou je na predaj. Koľko pýtajú za Zámockú korunu u Hoffera?
Galéria: 3 fotky
Foto: Penzión Hoffer/Hotel Zámocká Koruna u Hoffera

Obyvateľom Nitry je určite dobre známy hotel s reštauráciou Zámocká koruna u Hoffera, ktorý sa nachádza v mestskej časti Zobor na Svätoplukovej ulici. Ide o jednu z prevádzok patriacich do sieti Hoffer, ktoré pôsobia v Nitre a širokom okolí. Hoci je tento hotel stále v prevádzke, už niekoľko mesiacov je na predaj. Vyplýva to z inzerátov zverejnených na realitnom portáli nehnutelnosti.sk

Budova má tri podlažia a rozlohu 1213 metrov štvorcových, pričom celý pozemok má až 1787 metrov štvorcových. Na prvom podlaží sa nachádza suterén so skladovacími priestormi a technickou miestnosťou. Na druhom podlaží, za vstupnou halou s recepciou, je reštaurácia pre 200 hostí, ktorá je plne funkčná. Súčasťou tohto podlažia je aj kuchyňa, bar a vonkajšia terasa. Celá prevádzka je ladená do stredovekého štýlu a váš pohľad určite upúta starožitný nábytok, dobové obrazy, rytierske brnenie, alebo meče, prilby a štíty.


Tretie podlažie slúži ako hotelová časť a pozostáva zo 17 izieb. Hostia majú k dispozícii parkovanie, keďže na pozemku je 17 parkovacích miest. Areál je chránený bezpečnostným systémom.

Známy hotel s reštauráciou je na predaj za 999-tisíc eur. Budova sa predáva plne zariadená a v cene je už zahrnutá aj provízia realitnej kancelárie.


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj