Na Klokočine sa povaľuje žehlička. Po žehlení trávnika sa tak vyčerpala, že nedokázala dôjsť domov, žartujú miestni


Netradičný nález na Klokočine: Niekomu ušla žehlička pred domácimi prácami

Foto: Na Klokočine sa povaľuje žehlička. Po žehlení trávnika sa tak vyčerpala, že nedokázala dôjsť domov, žartujú miestni Foto: Facebook/Miriam Pavlovičová

Netradičný nález na nitrianskom sídlisku Klokočina. Miestna obyvateľka počas prechádzky našla na trávniku položenú žehličku. V komunitnej skupine sa snažila vypátrať majiteľa, ktorému ušla pred domácimi prácami.

„Niekomu ušla žehlička. Chcela som ju vrátiť majiteľovi, ale nemá žiadny čip a tvárila sa, že ten trávnik chce vyžehliť celý,“ uviedla vo svojom príspevku, ktorý pobavil obyvateľov Klokočiny.

„To je tá moja chudinka. U mňa to vzdala, cítila sa nepotrebná, šla za novým domovom, kde bude plniť svoje životné poslanie viackrát do roka. Vzala kábel na plecia a šla,“ reagovala Andrea.  

Daný úlovok vzbudil u miestnych rôzne reakcie. Viacerí sa zhodli, že niekto mal pravdepodobne taliansku hádku, počas ktorej sa im ju podarilo vyhodiť z okna. Iní zas žartujú, že prežehľuje okolie. Veď aj trávnik treba občas vyžehliť.

„Žehlenie trávniku je všeobecne nedocenenou službou spoločnosti. Ľuďom sa proste nezavďačíš,“ vtipkuje Mišo.


Zaznel aj názor, že pravdepodobne mala nočnú službu. Po toľkom žehlení trávniku sa tak vyčerpala, že sa nedokázala vrátiť domov. Možné je aj to, že čaká na slnko, aby vo svojej práci mohla pokračovať. Na margo toho Michal uviedol, aby jej niekto dal vodu, pretože musí byť určite smädná.

Ako však tvrdí Peter, už sa vydala na ďalšiu cestu. Včera ju mal vidieť sedieť na neďalekej autobusovej zástavke. Miestni sa tak zabávajú, že pravdepodobne je prelietavá.

Síce sa majiteľ túlavej žehličky nenašiel, obyvatelia známeho sídliska veria, že raz dožehlí a vráti sa domov.




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj