Vodiči, pozor na dopravné obmedzenie za mostom na Cabajskej v Nitre. Pozrite si, kadiaľ máte ísť


Dopravné obmedzenie na Cabajskej v Nitre: V pondelok uzatvoria jeden pruh

Foto: Vodiči, pozor na dopravné obmedzenie za mostom na Cabajskej v Nitre. Pozrite si, kadiaľ máte ísť Foto: FB: Polícia SR - Nitriansky kraj (snímka obrazovky)

Začiatok posledného októbrového týždňa odštartuje dopravným obmedzením na frekventovanej Cabajskej ulici, ktoré znepríjemní cestu viacerým vodičom. Dobrou správou je, že obmedzenie potrvá iba jeden deň, a to v pondelok 28. októbra v čase od 9:00 do 18:00 hod.

Uzávera bude v úseku pod autobusovou zastávkou za Cabajským mostom, v smere na Cabaj. Ako informoval hovorca mesta Tomáš Holúbek, Stredisko mestských služieb tu bude opravovať poškodený žľab, ktorý odvádza dažďovú vodu z križovatky. 


„Úsek cesty, ktorý smeruje zo Železničiarskej na Cabajskú, bude v pravom pruhu uzatvorený. Vodiči sa tak nedostanú na pripájací pruh s Cabajskou. Na smer Cabaj však budú môcť odbočiť, avšak iba tak, že sa zaradia do pruhu, ktorý ich navedie k semaforom,“ vysvetlil hovorca. Všetkých vodičov zároveň požiadal o rešpektovanie prenosného dopravného značenia a v mene mesta sa poďakoval za trpezlivosť počas niekoľkohodinových opráv žľabu. 

Zdroj: Mesto Nitra



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj