FOTO: Opitý vodič pri Šuranoch narazil do oplotenia, vyletel z mosta a ostal prevrátený na streche


Polícia chytila cez víkend v Nitrianskom kraji troch vodičov pod vplyvom

FOTO: Opitý vodič pri Šuranoch narazil do oplotenia, vyletel z mosta a ostal prevrátený na streche
Galéria: 2 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR – Nitriansky kraj

Policajti Nitrianskeho kraja narazili počas uplynulého víkendu na troch vodičov, ktorí si sadli za volant v ťažkom stave opitosti, čiže s viac než jedným promile alkoholu v krvi. Jedného z nich odhalili pri zaznamenávaní kurióznej nehody, ktorú spôsobil. 

27-ročný vodič sa s vozidlom Mazda 3 pohyboval medzi mestom Šurany a Úľanmi nad Žitavou. Pravdepodobne neprispôsobil jazdu svojim schopnostiam a z neznámych príčin prešiel aj s vozidlom do protismeru, kde narazil do zvodidiel a zábran na moste cez rieku Nitra. 

Auto po silnom náraze s veľkou silou vymrštilo do vzduchu a dopadlo na zem vedľa mosta prevrátené na strechu. Vodič bol následne podrobený dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom 1,15 promile.

V Nových Zámkoch hliadka zastavila 24-ročného vodiča vozidla Mercedes. Vykonanou dychovou skúškou bola v jeho krvi zistená koncentrácia alkoholu v hodnote 2,31 promile


35-ročný vodič vozidla Opel Astra v Šali bol kontrolovaný z dôvodu zvláštneho štýlu jazdy po strede cesty. Polícia zistila, že dôvodom bolo 1,42 promile alkoholu v jeho krvi. 

Vodiči pod vplyvom z našich ciest stále nemiznú ani napriek opakovaným upozorneniam na to, že auto sa v rukách opitého mení na vražednú zbraň. Predchádzajte nebezpečným situáciám a vždy dodržiavajte pravidlá cestnej premávky. 






Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Nitriansky kraj